Motor Boats
 

Navigator 999 Classic

Back

Navigator 999 Classic


Navigator 999 Classic is een motorjacht type "houseboat" Het is ideaal voor vakantie in de natuur met familie of vrienden, voor binnenwateren, kanalen en rivieren. Een jacht met stabiele, klassieke romp. Efficiënte motoren en brandstoftank van 120 liter zorgen ervoor dat men lang kan varen zonder te tanken.

Door de geringe diepgang kan de boot naar willekeurige oever komen en als standaard ingebouwde boegschroefinstallatie  zorgt ervoor dat men precies en veilig elke haven kan invaren. Op onze boot kan iedereen van jong tot oud ontspannen. Zowel op het dek als in kajuit zijn vele relingen en handvatten die veilig bewegen op het jacht mogelijk maken. Comfortabele, ruime stuurcabine, zwemplateau en een zonnedek boven kajuit zorgen ervoor dat men volop van de zomer kan genieten.
Navigator 999 Classic is verkrijgbaar in drie versies: met ingebouwde open, ruime en comfortabele kajuit of versie met 2,3 kajuiten die meer privacy tijdens boottochten bieden.

Wij bouwen onze boten met de grootst mogelijke aandacht voor detail. Elke boot is uniek omdat we elke boot op individuele bestelling inrichten.

Navigator 999 Classic is de perfecte keuze voor gezinnen met kinderen en chartermaatschappijen.

 


Zie meer: Technische gegevens, foto`s, tekeningen

Bekijk de film!

 

Bestanden te downloaden:
pdfFolder van het jacht (607 KB)
Motor Boat
Alle rechten voorbehouden © NAVIGATOR 2011-2021
Fot. TOM-COLOR / Realizacja: R-net